Nie będę płacił subskrypcji jeśli automat mi nie zarobił lub stracił.

Dodano dnia: 20-12-2019 15:49:00

Rozumiemy.

W związku z tym po zakończeniu subskrypcji automat po prostu się rozłączy, a otwarte pozycje zostaną "bez opieki".

 

Należy je samodzielnie zamknąć lub podjąć decyzję o pozostawieniu.

 

Bez względu na wszystko chcielibyśmy podziękować za dotychczasową współpracę.

Twoje konto będzie jeszcze aktywne przez 30 dni.

Po tym czasie zostanie usunięte a powrót do automatów będzie się wiązał z ponowna opłatą instalacyjną.

W chwili usunięcia konta istnieje możliwość zamknięcia wszystkich wcześniej otwartych pozycji przez automat.

Strona korzysta z plików cookies. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień przeglądarki oznacza, że będą one umieszczane na Twoim urządzeniu. Więcej informacji na ten temat znajdziesz tutaj.

Zamknij